Roomburgh Magazine juni

Het thema voor deze maand is: verlangen. Een herkenbaar thema voor iedereen. In Roomburgh zullen wellicht velen van u verlangen naar de tijd van ‘vroeger’. Naar geliefden die niet meer onder ons zijn. Naar de ti jd dat ons lijf nog deed wat we wilden dat het deed. Ook kunnen we verlangen naar de toekomst. Verlangen naar een tijd zonder oorlog. Verlangen naar een dag waarvan we weten dat dan familieleden op bezoek komen. Of, simpeler, verlangen naar een regenbui omdat de tuin uitdroogt! Hoe dan ook, verlangens hebben we allemaal.

In dit Magazine leest u over het verlangen naar God. Ook leest u hoe een aantal van onze collega’s hun verlangen naar persoonlijke ontwikkeling hebben vervuld door nieuwe mijlpalen te halen qua opleiding. Verder leest u over de bewonersvakantie voor KSW die heeft plaatsgevonden en ziet u wat er nog meer in en om Roomburgh gebeurt! Op de voorkant van het Magazine ziet u ons Heilig Hartbeeld. Omdat de maand juni is toegewijd aan het H. Hart van Jezus zullen we dit deze maand
in onze kapel plaatsen.

Veel leesplezier!

Het magazine van juni leest u hier.