Roomburgh Magazine mei

Voor het Magazine van mei is het thema ‘levenskunst’. Dat het leven niet altijd van een zogenaamd leien dakje gaat kunnen de meesten van ons wel
beamen. Het mag dan ook daadwerkelijk een kunst heten om van iedere dag weer het beste te maken in de omstandigheden waarin eenieder van ons zich bevindt. Door te blijven doen waar we blij van worden, door te blijven uitspreken wat belangrijk is voor ons, door hulp te vragen wanneer dat nodig is kunnen we de kunst van het leven blijven beoefenen.

In deze editie van het Magazine ziet u hoe we de levenskunst in Roomburgh beleven. Er is een retraite gevolgd om de spirituele kant van het leven te voeden en er is een heerlijk Paasontbijt geweest om het lichaam te voeden. Verder leest u wat Team Welzijn allemaal doet om het leven in Roomburgh aangenaam te maken.

Veel leesplezier!

Het magazine van mei leest u hier.