Alzheimer Café: over mantelzorgers

Alzheimer Café over mantelzorgers

Mantelzorgers zijn constant bezig met het aanpassen aan de veranderende mogelijkheden van de persoon met dementie. Veranderingen in gedrag, in relatie en in vaardigheden, het vraagt veel van de creativiteit van mantelzorgers. In het Alzheimer Café op donderdag 10 november komt een echtpaar vertellen wat hun ervaringen zijn na de diagnose en hoe ze hier mee omgaan. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

De muziek wordt verzorgd door Helmy de Koning op dwarsfluit.

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest is een ontmoetingsplaats, waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

De gespreksleiders Mandy Visser en Roelien Schouten heten U op donderdag 10 november van harte welkom in SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334EZ te Leiden.

De zaal is open om 19:00, het programma start om 19:30.

Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o. Veel informatie is te vinden op dementie.nl

Foto: © Alzheimer Nederland