Roomburgh Magazine november

Het Magazine van november 2022 heeft als thema: geheimen.
We mogen er van uit gaan dat iedere persoon op deze aarde ten minste één geheim met zich meedraagt.
Deze geheimen kunnen zowel positief als negatief zijn. Een geheime verliefdheid, een geheim verleden, een geheim dat door een ander iaan je s toevertrouwd. Er zijn vele verschillende vormen. Misschien is het eens goed na te gaan met welke geheimen wij zelf rondlopen. Wellicht zijn ze diep weggestopt en zijn we ze vergeten. Het kan goed zijn ons bewust te worden welke geheimen wij hebben bewaard en of die mogelijk nog gedeeld moeten worden.

Verder leest u in dit Magazine weer over de activiteiten die hebben plaatsgevonden in en om Roomburgh. Ook ziet u prachtige egeltjes, die zo mooi bij de herfst passen. Ook maakt u kennis met een nieuwe medewerker en vindt u meer informatie over De Zonnebloem.

Veel lees- en kijkplezier gewenst!

Het magazine van november leest u hier.