Roomburgh Magazine december

Voor u ligt het laatste Magazine van dit jaar met het mooie thema: Toekomst!
De wereld om ons heen is in rep en roer en dat kan angstig maken als we dan aan de toekomst gaan denken, hoe zal het verder gaan? Maar in december vieren we Kerstmis en dat is hét teken van Hoop. Onze rector Hofstede benadrukte altijd dat wij mensen van hoop mogen zijn.
Toen alles gebroken leek, het contact met God voorgoed verloren…, kwam God naar ons toe, werd Hij mens! Dat vieren we met Kerstmis. Dit Kind kwam de mensheid hoop brengen. De ster aan de hemel wees Hem aan! En al duurde het nog zo’n 33 jaar en kwam het op een totaal andere manier dan de mensen verwacht hadden…. De hulp kwam!

Zo zal het altijd zijn. Hulp komt vaak uit een onverwachte hoek, en op een andere manier dan wij verwachten en soms moeten wij er lang op wachten. Maar licht zien wij het beste in de duisternis, licht kan ook in donkere tijden schijnen. Als we daarvoor open durven staan kunnen we vol vertrouwen naar de toekomst kijken: God laat nooit los wat Hij begonnen is!

‘Wat de toekomst brenge moge, mij geleidt des Heren hand!’
De redactie wenst u alvast een Zalig Kerstmis en een gezegend 2023!

Veel lees- en kijkplezier gewenst!

Het magazine van december leest u hier.