Roomburgh Magazine januari

Het eerste Roomburgh Magazine van 2023 is uit! Zoals u ziet heeft het blad een andere vormgeving gekregen.

Vanuit de redactie kwam de wens om, onder het motto van “nieuw jaar, nieuw jasje”, het Magazine een nieuw, frisser, strakker uiterlijk te geven. Deze wens heeft geleid tot het resultaat dat u nu voor u ziet. Wij begrijpen dat het vaak wat tijd kost om aan welke verandering dan ook te wennen, maar we hopen dat u het – verder zoals altijd vertrouwd gevulde – ­Magazine nog altijd met veel plezier zult lezen!

In dit eerste Magazine van 2023 leest en ziet u, onder andere, hoe we in Roomburgh de feestmaand december hebben beleefd. U leest over de Sint- en Kerst­activiteiten, over een uitje naar museum De Lakenhal, over de cliënten­raad en nog veel meer! De traditionele Advent- & Kerstviering, ge­organiseerd door de pastorale dienst, was ook weer een groot succes! Verder ziet u nog wat nieuwe gezichten en in de activiteitenkalender ziet u wat we de eerste maand van 2023 allemaal gaan doen!

Namens de redactie een goed, gezond en zalig 2023 gewenst!

Het magazine van januari leest u hier.