Roomburgh Magazine maart

In uw handen, of op uw scherm, heeft u de nieuwe editie van het Roomburgh Magazine. Het is maart, en in deze maand is geld het thema.
Van 27 tot 31 maart is het de Week van het geld. Tijdens deze week wordt op scholen stilgestaan bij het leren omgaan met geld en alles wat daarbij komt kijken.

Niet alleen op scholen is geld een belangrijk onderwerp, maar in het hele leven is geld een factor die van alles bepaalt. Geld kan zowel zaken makkelijker maken, als ook zorgen voor meer stress. Gebrek aan geld kan een kettingreactie aan problemen veroorzaken. Sommige mensen zouden zo ver gaan als geld een noodzakelijk kwaad noemen. Laten we deze maand eens stilstaan bij hoe wij met ons geld omgaan, vooral in deze tijden van de ongelofelijke inflatie die ons op alle vlakken raakt, van boodschappen tot energie. Alles wordt duurder.

In Roomburgh hebben we ook weer eens gekeken naar de mooie gulden van vroeger. Verder hebben we een prachtige expositie gehad. De kunst van onze eigen bewoners is prachtig, en uiteraard is het samenzijn en samen activiteiten ondernemen onbetaalbaar!

Het magazine van maart leest u hier.