Roomburgh Magazine mei

Het thema voor deze maand is ‘waardevol’. Wat kunt u allemaal lezen in dit magazine:
Rector Hofstede roept ons op om mensen met een nieuwe visie te zijn, dan zullen we anders in het leven staan! Mevrouw Brussee vierde maar liefst haar 104-ste verjaardag! Mevrouw Cornelissens beschrijft de waarde van het vaccineren, de kernwaarde ‘betrokken’ wordt toegelicht. Er zijn weer mooie foto’s te bewonderen van waardevolle momenten en er valt weer iets te lachen natuurlijk, ook dat is waardevol. Lachen is gezond!

De maand mei is de Mariamaand, hoe is dat zo gekomen? Dat leest u op pagina 16. In onze kapel wordt al iedere dag de Rozenkrans gebeden, misschien kunt u daar deze maand eens extra naar toekomen. Ook op KSW wordt de Rozenkrans gebeden zie pagina 13.

Heel veel lees- en kijkplezier!

Het magazine van mei leest u hier.