Roomburgh Magazine april

Het thema van dit Magazine is Verwondering. Deze maand begint met het Hoogfeest van Pasen, dat is een feest van verwondering. We kunnen ons niet genoeg verwonderen over de grote liefde die God voor ons heeft! In dit Magazine leest u weer mooie gedichten, persoonlijke verhalen en stellen Saskia en Samantha zich voor. We zijn blij dat onze kapster Astrid weer terug is, wat hebben we haar gemist! De Bingo gaat weer van start, ook daar hebben velen van u lang naar uitgekeken. Mevrouw Cornelissens beschrijft het wonder van de Ipad en Igo Neervoort laat ons kennismaken met de Evangelist Marcus. Kortom, weer een zeer gevarieerd nummer.

Helaas hebben wij afscheid genomen van Femke Bolding vanwege een nieuwe baan. Wij wensen haar veel succes en danken haar voor haar inzet onder andere voor dit magazine. Nancy Houwer neemt het stokje van haar over en daar zijn wij heel blij mee!
Heel veel lees- en kijkplezier!

U kunt het Roomburgh Magazine van april 2021 hier lezen.