Roomburgh Magazine februari

De eerste maand van 2023 is alweer om! Wat gaat dat snel.
Het februarinummer van het Roomburgh Magazine staat in het teken van de liefde.

Uiteraard denken we hierbij in deze maand aan Valentijnsdag. Maar we kijken ook naar andere aspecten van de liefde. Liefde voor de zorg, liefde voor muziek, liefde voor elkaar. Er komt van alles langs. In Roomburgh woont een aanzienlijk aantal echtparen samen, dan wel apart onder hetzelfde dak. Ook hun jarenlange liefde wordt belicht in een mooie fotocollage. We danken deze echtparen voor hun bijdrage.
Uiteraard zijn dit niet alle echtparen van Roomburgh, maar we hebben beperkte plaats. We wensen alle echtparen die bij ons wonen heel veel liefde en warmte met elkaar!

Verder leest u wat we deze maand allemaal aan activiteiten op de planning hebben staan, ziet u welke creatieve projecten de afgelopen tijd zijn uitgevoerd en ook een uitgebreid fotoverslag mag niet ontbreken.

Ondanks dat het al februari is kregen we nog veel foto’s opgestuurd van activiteiten rond Kerstmis. Dus we houden de feeststemming er nog even in!

Het magazine van februari leest u hier.